Koronavirüsle Mücadele Edilen Bu Süreçte Hiçbir Şey Yokmuş Gibi Düğün Yapanlara Tepki Gösteren İnsanlar
klausp12
Düğünler iptal edilmediği sürece bu tarz görüntüler olması çok normal… biz düğün yapacağımız yer ile ocak ayında anlaştık ve ödemesini yaptık. Korona dolayısı ile iptalini istedik, paramızı iade etmediler. Devlet düğünleri komple iptal etmediği için davalık olduk. Bu olaylar çok sık yaşanıyor. Düğün sahiplerini suçlamamak lazım.
Thanks for visiting our article Koronavirüsle Mücadele Edilen Bu Süreçte Hiçbir Şey Yokmuş Gibi Düğün Yapanlara Tepki Gösteren İnsanlar – onedio.com. Please share it with kind.
Sincery Blogname
SRC: https://onedio.com/haber/koronavirusle-mucadele-edilen-bu-surecte-hicbir-sey-yokmus-gibi-dugun-yapanlara-tepki-gosteren-insanlar-914316
powered by Blogger News Poster