Turkiyenin Otomobili Ortak Girisim Grubu Togg. Ortaklar Anadolu Grubu Zorlu Turkcell BMC Kök Grubu TOBB. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) otomobillerinin iç ve dış tasarımları Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi (EUIPO) tarafından tescil edildi.
PagesOtherBrandWebsiteNews & Media WebsiteGaziantep HaberVideosTürkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG). Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG) tarafından yapılan yerli otomobilin yürüyen ilk ön gösterimi bugün gerçekleştirildi. Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG), "Türkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı" ifadesiyle yerli otomobilden ilk ayrıntıyı paylaştı.
Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Mehmet Gürkan Karakaş: Şu anın tarifi yok.
Togg içerisinde yer alan gruplar. İşte Türkiye'nin otomobili: TOGG.
SATSO Başkanı Akgün Altuğ: – "Sakarya olarak, yerli otomobili üretme konusundaki ısrarımız devam ediyor ve siyasi erklerimizin de desteğiyle bu işin peşini bırakmayacağız" – "Yerimiz hazır, donanımımız mevcut ve altyapımız güçlü. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) otomobillerinin iç ve dış tasarımları Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi (EUIPO) tarafından tescil edildi. Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG) tarafından yapılan yerli otomobilin yürüyen ilk ön gösterimi bugün gerçekleştirildi.